Cautare

3017 de rezultate pentru "declaratie alin cioara" (5.93 secunde)
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman, mandru ca am votat Alianta PSD-UNPR-PC", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta semnarii Acordului de Asociere si a celui de Liber Schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana" pe care o puteti citi in continuare. ... Impreuna cu parlamentarii din Republica Moldova, am semnat o declaratie comuna care sa continue colaborarea noastra.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Acum, la inceput de sesiune parlamentara doresc sa fac o declaratie de sustinere a Executivului condus de Victor Ponta si sa imi exprim solidaritatea cu actuala majoritate parlamentara coagulata in jurul Partidului Social Democrat.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... O declaratie politica, un interviu, semnale numeroase de sustinere si diseminare a masurilor bune sunt, de asemenea, necesare din punct de vedere politic.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
Data de 15 februarie 2007 reprezinta ultima zi pentru plata impozitului pe profitul anual, de catre organizatiile nonprofit, contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura, pentru anul precedent, precum si pentru depunerea formularului 101 "Declaratie privind impozitul pe profit" si a platii acestui impozit, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Contribuabilii vor putea plati contributiile sociale, incepand din 2008, intr-un cont unic la trezorerie si vor face o singura declaratie pentru toate contributiile, masura ce va reduce de cinci ori numarul operatiunilor necesare in acest scop, se arata in strategia pe cinci ani a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), preluata de NewsIn si citata de BankNews.
D 100 - "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat";
Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a veni in sprijinul contribuabililor persoane fizice in indeplinirea obligatiilor declarative pentru anul fiscal 2007, va trimite prin posta, in perioada 7-17 aprilie, plicurile cuprinzand formularul "Declaratie privind veniturile realizate", ghidul de completare, scrisoarea adresata contribuabililor, precum si plicul destinat trimiterii declaratiei de venit de catre contribuabili catre organul fiscal in raza caruia isi are domiciliul.
Intreprinderea familiala trebuie sa depuna la administratia de care tine, D223 "Declaratie anuala pentru asocierile fara personalitate juridica constituite intre persoane fizice". Pentru asocierile care realizeaza mai multe categorii de venit, se depune cate o declaratie pentru fiecare categorie de venit in parte, conform Ordinului 2371/2007.
Totodata, 25 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru depunerea formularului 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat", pentru obligatiile de plata cu termen lunar, precum si a formularelor 102,103, 300, 301 si 224, a mai spus directorul coordonator al DGFP.
Autoritatile puteau evita debandada din ultimele zile, daca aceia cu "venituri de natura profesionala" - cum se numesc mai nou veniturile in afara salariului - s-ar fi platit intr-un singur cont si daca ar fi fost nevoie de o singura declaratie.
Cei care aveti astfel de contracte si vi se retine 10% trebuie ca anul urmator sa depuneti declaratie la Fisc si sa achitati la stat din buzunarul propriu diferenta de 6%, pentru a ajunge la impozit de 16% asupra venitului.
Dupa sute de mesaje primite de la fani, Smiley face prima declaratie despre single-ul abia lansat, Aprinde scanteia”, o piesa-manifest pentru generatiile de tineri cid:[email protected] Link YouTube:
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: ... In data de 27.02.2012 am prezentat in Senatul Romaniei o declaratie politica intitulata "Cateii lui Basescu de la ANI", care avea urmatorul continut:
Declaratie ciudata facuta de presedintele ICCJ Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a facut joi o declaratie iesita din comun. ... Ulterior, Livia Stanciu a facut o declaratie cel putin ciudata.
O importanta declaratie politica a senatorului UNPR Damian Draghici puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut in data de 11 februarie 2014 o declaratie politica referitoare la initiativa legislativa privind infiintarea Fundatiei "Proiect Ferentari", pe care o puteti citi in continuare.
Mi-am adus insa aminte de o declaratie pe care edilul a facut-o intr-o conferinta de presa atunci cind se declansase urmarirea penala si cind trebuia sa dea o declaratie in calitate de invinuit.
google-analytics.com